Sunday, March 22, 2009

Tiesto - extaz si agonie

Ieri noapte, pe 22 martie, am avut parte de unul din cele mai frumoase concerte la care am asistat.Protagonist: unul din cei mai mari, daca nu cel mai mare, DJ Tiesto.

Seara a inceput cum nu se poate mai bine, cu cautatul unui loc de parcare. Am gasit intr-un final pe o bordura.Apoi, la sfatul lui Laur (mersi domnule!) mi-am lasat geaca in masina si am alergat catre Polivalenta.Afara, evident, era frig. Desi concertul era anuntat ca incepe cu warm-up-ul la ora 10, la si jumatate inca nu se intra. Asa ca da-i si tremura. Salvarea a venit de la prietena mea (un pupic pentru ea), care a venit cu ideea o sa tin in brate, duda de mine nu se gandise la asta. Evident, am uitat si de frig (partial) cu aceasta ocazie.

Dupa cam trei sferturi de ora de inghesuiala pe laterala intrarii am constatat ca eram in continuare ultimii si ne-am dus prin fata. Unde am intrat in mai putin de 2 minute. Warm-up-ul (se pare) era asigurat de Pagal. Nu m-a entuziasmat prea tare.

In jur de ora 1 a inceput exazul: DJ Tiesto pe scena. Un set fantastic, jocuri de lasere, lumini. Sala, evident, era arhiplina. Toata lumea dansa, toata lumea aplauda. Din pacate nu am fost inspirat sa-mi iau camera, fiindu-mi teama ca nu voi fi lasat sa intru cu ea.

Am pus doua filmulete facute cu telefonul. Calitatea este groaznica, evident, iar sunetul este absolut infect. Daca vreti sa le vedeti va recomand sa dati "mute". You have been warned.





Dupa patru ore de topaiala, cantat, strigat si pupat a venit finalul.A urmat alergatura la masina, pe cam 1 grad, fiind in tricou si hanorac si nitel transpirati. Evident, cu dardaiala de rigoare.

Toate peste toate, cu exceptia porcariilor cu care (din pacate) ne obisnuim, concertul a fost magnific.

Later edit: de la Sunshine, un mic addendum.

1 comment:

  1. Dap, a fost frumos. Demult nu m-am mai simtit atat de bine. ;)

    ReplyDelete