Sunday, March 22, 2009

Tiesto - agonie si extaz - partea a doua

Invariabil, astfel de evenimente publice atrag o multime de oameni. Majoritatea acestora intra in categoria celor normali, pe langa care treci fara sa le arunci o a doua privire.

Dar exista si cea de-a doua categorie, cea a celor iesiti din comun, fie prin imbracaminte sau aspect fizic, fie prin modul de comportament.

Primul personaj este un tanar de aproximativ 20 si un pic de ani, tuns intr-un inconfundabil stil "emo", purtand un tricou pe care scria "Born to rock - 1960 si ceva". Poate nimic interesant, dar mi-a atras atentia cocktail-ul de stiluri.

Al doilea personaj a iesit in schimb mult mai mult in evidenta. Sa fi fost faptul ca mirosea a bradut odorizant de masina? Sa fi fost faptul ca la un moment dat striga "Ploaie!" si incepea sa dea din maini? Sau ca striga "Tunete!" si se lasa in jos si incepea sa izbeasca cu picioarele?
Cred ca cireasa de pe tort a fost momentul in care el impreuna cu alti 4 prieteni au incins o hora izbind cu picioarele in podea.

Daca in cazul primului nu aveai impresia ca era la locul nepotrivit, in cazul celui de-al doilea si prietenilor lui am avut un puternic sentiment de nepotrivire. Nu am putut sa ma abtin sa nu gandesc ca poate gresisera locul sau ca-i pacalise unul din bisnitarii care vindeau bilete afara.

1 comment:

  1. Hehe, trebuie mentionat ca sub tricoul Born to Rock, avea tatuat pe spate Tiesto. :->

    ReplyDelete