Tuesday, November 3, 2009

Concursul de dans

Asaaa.....

Pe 1 nov, la Love to dance s-a organizat un concurs de dans. Participantii au fost de la toate grupele: incepatori, intermediari si avansati.

Probele au constat intr-o coregrafie pe salsa de 1 minut, un dans pe salsa, unul pe bachata si unul pe o piesa surpriza.

S-a inceput, evident, cu tragerea la sorti a ordinii. Subsemnatul impreuna cu perechea (Ana) a nimerit al patrulea.

Dupa primele trei perechi a venit randul meu si al Anei. Si ne-am pozitionat pe ring...si am zis "ok" la piesa (Pantera Mambo) si am reusit sa fac cel mult o treime din dans....cand mi-am dat seama ca se uita cel putin 40 de persoane plus o camera video la noi...si in momentul ala am uitat toata coregrafia. Biata Ana...a facut ochii cat cepele...n-a zis nimic. Tot ce am reusit a fost sa fac un pas de baza si abia dupa aia am putut sa incerc sa continui. Dar raul deja era facut, ma emotionasem si mai tare. Am reusit totusi sa terminam pe timp dansul, in care in a doua jumatate improvizasem ca nu mai eram in coregrafie.

A urmat dansul pe salsa aleasa de juriu si pe bachata unde ne-am descurcat mai mult decat onorabil (zic eu). Si...lovitura de gratie...piesa surpriza...un dans popular. Pe care batzul de mine n-a fost in stare sa se miste decat pe SuzieQ (un pas de salsa) ca eram complet habarnist. Dar salvarea a venit de la o fata din concurenti care a avut ideea sa facem o mica hora si apoi sa invitam din public (Nico, you rock!). Si uite asa a trecut proba incepatorilor.

Doua poze in actiune:Ordinea clasarii au fost: Miki si Adi, Iula si Cata, Bebe si Nico, Mada si John, iar momentul asteptat mai ales de mine: Ana si moi. Da, am reusit sa luam premiul I, evident nu datorita mie ci Anei, care nu mi-a mai spart capul la finalul concursului, asa cum meritam dupa coregrafie.

Cand voi avea mai multe poze si eventual filmulete...le gasiti aici.

No comments:

Post a Comment