Wednesday, April 1, 2009

Parcarea si mitocanul - poveste de dimineata

A fost odata ca niciodata un Fordeanu parcat in fata blocului, in diagonala, in noile parcari facute de primaria de sector. Dupa o noapte petrecuta in racoare, alaturi de un Seat Leon galben, de dimineata s-a trezit ca-i tine companie o alta masina. Dar nu alaturi, asa cum ar fi fost normal si politicos. Ci proptita in dreptul "fundului" lui, blocandu-i iesirea.

Ce e ciudat e ca mai erau locuri de parcare si in dreapta lui si in stanga lui. Noul venit, asezat fara sa salute, a stat acolo pret de cam doua ore. Lucru confirmat de altfel de stapanul lui Fordeanu, dl. Actzipild.

Stapanul a avut timp sa isi bea cafeaua, sa manance micul dejun, sa faca dus, sa il injure pe boul care i-a blocat masina, sa isi dezvolte o extrem de mare consideratie asupra mamei celui care parcase ca vita incaltata pomenindu-i de neamuri de mult uitate, sa o arda suspect pe bloguri, sa se spele pe dinti. Toate astea in pijama.

Cand stapanul a coborat jos, Fordeanu, suparat foc pe noul venit a inceput sa scoata niste zgomote foarte ascutite, ceva in genul "Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit". Dupa aproximativ doua minute de tiiiit au venit si stapanii vecinului de "fund". Fordeanu a fost uimit sa auda un limbaj tare ciudat care suna cam asa: "Hai dom'le ca n-am stat mult".

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea (printre injuraturile stapanului si bombaneli).

No comments:

Post a Comment