Friday, February 27, 2009

Nepregatit la munca

E o chestie pe care n-am sa pot sa o inteleg niciodata: iti lipsesc cunostintele de baza pentru job-ul pe care il ai dar te doare la basca, nu incerci sa faci nimic pe chestia asta. Si te trezesti in situatia in care pui intrebari stupide altora, ca ti s-a cerut sa dai niste date sau informatii si tu habar nu ai de unde sa le iei. Si culmea e ca toata lumea iti spune "pai e treaba ta" dar tu l-ai luat pe "nu stiu" in brate si dai din umeri.

De o astfel de persoana mi se intampla sa ma lovesc, daca nu zilnic, macar o data la doua zile. Ce e mai nasol e ca uneori dau de aceeasi persoana cu diverse probleme pe care trebuie sa le rezolve. Si vine si intreaba "Dar aia cum o fac? Dar pe cealalta?". Si stau si ma uit la persoana respectiva cateva secunde, nevenindu-mi sa cred ca e real ce se intampla. Si stau inca vreo cateva secunde incercand sa ma decid daca sa o ajut sau daca sa o expediez pe capul altuia.

Urasc sa mi se intample chestia asta.

2 comments:

  1. Ooo! Cat de bine spus!!!!!! Si mai sunt si dezinteresati sa se informeze sau sa se auto-educe ... macar sa nu se faca de kko, nu mai zic de respectul fata de ceilalti!
    In schimb "geniile astea" vor toate salarii in euro cu 4 cifre, masina, telefon, spa, concediu...si intelegere!

    ReplyDelete
  2. Si te miri?!! Pe ce lume traiesti??? Pentru unii oameni e mai usor sa ii puna pe altii sa faca treaba in locul lor, sa le dea solutii, etc decat sa isi foloseasca propriul cap. Si daca la asa ceva mai adaugi si o pila in firma....ai o explicatie

    ReplyDelete